Rólunk

lederesedett gázpalack

lederesedett gázpalack
Mivel foglalkozunk? Palackozott gázokkal. Ezen belül a különböző hegesztési eljárásokhoz használt gázokkal, legyen az argon, vagy argon és CO2 különböző arányú keveréke. Ezen kívül lehetnek több komponensű gázkeverékek is. Továbbá laborokban használt, általában nagy tisztaságú egykomponensű gázokkal, legyen szó nagytisztaságú héliumról, argonról, oxigénről. Vagy a spektográfiához gyártott argonról és különböző fajtájú kimondottan a laboroknak előállított gázkeverékekről. Élelmiszeripari gázokkal, legyen szó szén-dioxidról, vagy élelmiszeripari nitrogénről, esetleg már az élelmiszeriparban is megjelent különböző gázkeverékekről.

gázpalackok összekötve

A gázok az élet minden területén megjelennek. Használják őket tartósításra, hegesztéshez védőgázként, az egészségügyben az altatástól kezdve az oxigénpótlásig. Használják tűzoltó készülékekben őket, az ablakoknál vagy szendvicspanelekben hőszigetelőként. A motorsportokban gumiabroncs gázként. Laboratóriumokban a kutatási céloknak megfelelően. Hűtéshez és szivárgások ellenőrzéséhez. Élelmiszerek tartósításához és üdítők, sörök dúsításához. Ennél fogva az egykomponensű gázokon felül (mint amilyen az oxigén, argon, nitrogén, vagy a szén-dioxid), vannak még két- illetve több komponensű gázok. A kiszerelési formájukat tekintve az esetünkben vagy az önálló gázpalack, vagy gázpalack kötegek, más néven “bündelek” jöhetnek szóba. A gázpalackoknak is többféle űrmérete létezik, gázfajtától függően az egészen kicsi 1 literes laborban használt gázpalacktól akár a 180 m3 gázt befogadó MegaPack palackkötegig.

gázpalack köteg bündel

Tehát bármilyen gáz kell neked, szerintem nálunk meg fogod találni, vagy helyben tároljuk vagy kikevertetjük neked. Minden gázhoz akár gyártási tételenkénti minőségi bizonyítványt is kaphatsz, ha az kell az éppen futó projectedhez. Igény szerint Székesfehérváron és vonzáskörzetében ki is szállítjuk, ha nincs gázpalackod, akkor ki tudod tőlünk bérelni és ezek után már nem kell foglalkoznod a próbáztatással és a palack karbantartásával, mert elvégezzük helyetted. Nézd meg ITT az egyenlőre rövidített listánkat arról, hogy miket is forgalmazunk. Mint Alba Iparigáz Kft. már 5 éve, de mindegyikünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a palackozott gázok forgalmazásának, szállításának területén. Amennyiben palackot vásárolnál és nem tudod beazonosítani a gázpalackot, vagy nem vagy abban biztos, hogy jó-e a palack minősége, próbázása, fényképezd le és írj nekünk a mutiapalackod@iparigaz.hu címre vagy töltsd ki EZT űrlapot. Ezen az oldalon találod az elérhetőségeinket és minden kérdésedre szívesen válaszolunk.

Gázokban a partnerünk a Messer Hungarogáz Kft.