Termékek​

Optimalizált és ipar-kész megoldások!

Cégünk célja, hogy kiváló minőségű és testre szabott szolgáltatásokat nyújtson. Specializálódásunk a hegesztő, laboratóriumi, élelmiszeripari és más technikai gázok forgalmazására és logisztikájára összpontosul.

Büszkék vagyunk, hogy széles termékválasztékunk és szakértelmünk révén egyedi igényeket tudunk kielégíteni. Legyen szó nagyobb ipari projektekről vagy kisebb műhelyekről, nálunk megtalálja a legmegfelelőbb megoldásokat.

Ha Ön is olyan gázokra és szolgáltatásokra van szüksége, amelyekre teljes körűen számíthat, forduljon hozzánk bizalommal! Keressen minket még ma, hogy megtudja, hogyan segíthetünk Önnek vállalkozása sikerében!

Gázaink

Iparágra szabott termékek!​

Egykomponensű gázok

Fedezze fel kiváló minőségű egykomponensű gázainkat! Széles választékban kínálunk különböző típusú gázokat, beleértve az argont, az acetilént és a hidrogént is. Ezek az egykomponensű gázok különböző iparágakban, mint például a hegesztés, a vágás vagy a laboratóriumi alkalmazások, kiváló teljesítményt nyújtanak. A pontos összetétel és tisztaság garantálja az optimális eredményeket, legyen szó akár precíziós hegesztésről vagy laboratóriumi kísérletekről. Bízzon bennünk, hogy megbízható forrásul szolgálunk az Ön palackozott gáz igényeinek kielégítésében!

Palackos kiszerelés

Fedezze fel kiváló minőségű palackos kiszerelésű gázainkat! Kínálatunkban számos típusú gáz található, ideértve az argont, az acetilént és a hidrogént is. Ezek a palackos kiszerelésű gázok különféle iparágakban széles körű felhasználási lehetőségeket kínálnak, különösen ideálisak kisebb munkákhoz és mobil alkalmazásokhoz. A palackos kiszerelésű gázok könnyen kezelhetők és szállíthatók, így nagyszerű megoldást nyújtanak olyan helyzetekben, amikor rugalmasság és mobilitás szükséges. Bízzon bennünk, hogy megbízható forrást nyújtunk az Ön palackos kiszerelésű gáz igényeinek kielégítésében!

Többkomponensű gázok

Ismerje meg kiváló minőségű többkomponensű gázainkat! Kínálatunkban megtalálhatók az argon-CO2 keverékek, amelyek ideálisak hegesztési feladatokhoz. Ezek a gázok optimálisak az ívstabilizálásra és a hegesztési sebesség növelésére. Rugalmas keverési arányaink lehetővé teszik az igényeknek megfelelő egyedi beállításokat, legyen szó akár hegesztésről vagy speciális laboratóriumi gáz felhasználásról. Bízhat bennünk, hogy megbízható forrást nyújtunk az Ön olyan igényének a kielégítésére, ahol a feladat vagy az adott projekt megköveteli a többkomponensű gázok használatát!

Palacköteges kiszerelés

Fedezze fel kiváló minőségű palackköteges (bündeles) gázainkat! Széles választékunkban megtalálhatóak az argon, acetilén, hidrogén és más típusú gázok, melyek ideálisak nagyobb munkákhoz és ipari alkalmazásokhoz. A palackköteges formátum lehetővé teszi a hatékony tárolást és szállítást, valamint csökkenti az újratöltések gyakoriságát, így időt és költséget takarít meg. Bízzon bennünk, hogy megbízható forrást nyújtunk az Ön palackköteges gáz igényeinek kielégítésében!

Palackozott gázaink

Gázok tekintetében a Messer Hungarogáz Kft-nek vagyunk a fulfillment partnere

Nitrogén

Oxigén

Argon

Szén-dioxid

Acetilén

Hidrogén

Hélium

Szárazjég

Speciális gázkeverékek

Palackos PB gáz

Emelje munkáját új szintre gázainkkal!

Maximalizálja folyamatai hatékonyságát kiváló minőségű gázainkkal! Fedezze fel széles választékunkat és emelje munkáját új szintre! Lépjen kapcsolatba velünk még ma és tudja meg, hogyan segíthetünk céljai elérésében!

8000 Székesfehérvár, Takarodó út 10
+3630643600
info@iparigaz.hu
Név
Cégnév
Email
Üzenet
Köszönjük! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Kérem töltse ki az összes mezőt.