Ipari és kereskedelmi ingatlanok

Innovatív megoldások a modern kor kihívásaihoz.

Szakértelem és piaci Ismeret:

Széleskörű tapasztalattal és mélyreható piaci ismeretekkel rendelkezünk a kereskedelmi, ipari ingatlanok terén. Folyamatosan nyomon követjük a piaci trendeket, hogy a lehető legjobb árat és feltételeket érjük el ügyfeleink számára.

Nemzetközi kapcsolatrendszer:

Kiterjedt hálózatunk, FIABCI tagságunk és kapcsolatrendszerünk révén széles körű elérést biztosítunk a potenciális vevők és befektetők számára. Hatékony marketingstratégiáinkkal és promóciós eszközeinkkel garantáljuk, hogy ingatlanjai a megfelelő célcsoporthoz jussanak el vagy Ön a megfelelő ingatlant találja meg, akár nemzetközi szinten is.

Teljes körű szolgáltatás:

Ügyfeleinknek teljes körű támogatást nyújtunk az eladási és a vételi folyamat minden lépésében. Az értékbecsléstől a jogi tanácsadásig, az adminisztratív teendőktől a tárgyalásokig mindenben rendelkezésre állunk, hogy a lehető legegyszerűbbé és zökkenőmentesebbé tegyük az ingatlan eladását vagy vásárlását.

Miért minket válasszon ingatlan eladásához vagy vételéhez?

Ha megbízható és professzionális ingatlanközvetítőt keres CRE ingatlanának eladásához vagy vételéhez, mi vagyunk a legjobb választás! Cégünk a FIABCI (Nemzetközi Ingatlanszövetség) és a MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) tagja, ami garantálja, hogy a legmagasabb szintű szakmai standardokat követjük.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az ipari ingatlanok terén és ipari területen való működésünk révén alapos ismeretekkel bírunk a piac sajátosságairól. Közvetlen kapcsolatban állunk fulfillment partnereinkkel, így közvetlenül elérjük azok ügyfeleit, ami több ezer potenciális hazai és nemzetközi kontaktot jelent. Ez a kiterjedt hálózat lehetővé teszi, hogy ingatlanjai gyorsabban és hatékonyabban találjanak új gazdára.

A szakértelem és a piaci ismeretek mellett ügyfélközpontú megközelítést alkalmazunk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ingatlan eladás vagy vétel minden lépésében, beleértve az értékbecslést, jogi tanácsadást, adminisztratív teendőket és tárgyalásokat is. Célunk, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítsük és a lehető legjobb eredményeket érjük el.

Rugalmas és hatékony marketingstratégiáink révén ingatlanjai a megfelelő célcsoporthoz jutnak el. Hatékonyan használjuk a legújabb digitális eszközöket és platformokat, hogy a potenciális vevők és befektetők számára is vonzóvá tegyük kínálatunkat.

Válasszon minket, mert elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, és biztosítsuk a sikeres ingatlantranzakciókat. Bízzon bennünk, és tapasztalja meg a professzionalizmus és szakértelem előnyeit a CRE ingatlanok piacán. Kapcsolataink és tagságaink révén garantáljuk a legmagasabb színvonalú szolgáltatást és a legjobb eredményeket az ingatlanok eladásában vagy vételében.

Lépjen kapcsolatba velünk most!

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a legjobb kezekben tudja ingatlanügyeit! Lépjen kapcsolatba velünk még ma és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek a sikeres ingatlantranzakciók lebonyolításában. Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén vagy az alábbi űrlap kitöltésével, hogy egy személyes konzultáció során megismerhessük az Ön igényeit és céljait!

Név
Email
Üzenet
Köszönjük! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Kérem töltse ki az összes mezőt!