Rólunk

Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt!

Az állandó megoldás megtalálása a végső célunk!

  • Ipari és laborgázok: Biztosítjuk az ipari-, élelmiszeripari szektor és a kutatólaborok számára szükséges gázokat, beleértve a speciális keverékeket is.
  • Ipari fulfillment: Teljes körű ellátási lánc menedzsmentet nyújtunk termelő és forgalmazó cégek számára, raktározástól a szállításon át az értékesítési támogatásig.
  • Ipari ingatlanok közvetítése: Segítünk eladni vagy megtalálni és bérelni az Ön igényeinek megfelelő ipari, kereskedelmi ingatlanokat, legyen szó gyárról, raktárhelyről, irodáról vagy éppen kereskedelmi egységről.

Megbízható partnereként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy Ön a termelésére és növekedésére összpontosíthasson.

Néhány érdekes tény

Beszéljenek a számok

150+

Hazai partner

8+

Év tapasztalat

30+

Termék

A minőség az első! Minden apró részletre odafigyelünk a szolgáltatásaink nyújtása során, még a legkisebb feladat ellátásakor is. Teljes mértékben az ügyfeleink igényeire és elégedettségére összpontosítunk.

Innovatív megoldások

Megbízható partnerek vagyunk az ipari szereplők számára amikor a technikai és labor gázuk beszerzéséről és logisztikájáról van szó. Felkészültek vagyunk az ipari fulfillment megoldások területén, hogy partnereinket hatékonyan tudjuk képviselni a területünkön. Innovatívak vagyunk az ipari ingatlanok értékesítése és megtalálásának folyamatában, köszönhetően tapasztalatunknak és nemzetközileg kialakított kapcsolatrendszerünknek.

Felülmúlhatatlan minőség

Elkötelezettek vagyunk a kivételes minőség iránt. Ez a filozófia minden tevékenységünk alapja, az általunk forgalmazott termékek minőségétől kezdve az általunk nyújtott szolgáltatásokig bezárólag. Hiszünk abban, hogy ügyfeleink megérdemlik a legjobbat, legyen szó akár az általuk használt gázok minőségéről, a termékeik disztribúciójától az ipari és kereskedelmi ingatlanjaik értékesítéséig és mi mindent megteszünk, hogy ezt biztosítsuk a számukra.

Mi vagyunk azok akik tökéletes megoldást kínálnak az igényeire!​

További információra van szükséged? Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Név
Cégnév
Email
Üzenet
Köszönjük! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Kérem töltse ki az összes mezőt!