Szolgáltatások​

Széleskörű technikai és laborgáz választékunkkal kielégítjük a legmagasabb elvárásokat is. Kiváló minőségű, egyedi igényekre szabott gázkeverékeinkkel biztosítjuk a folyamatainak zökkenőmentes működését és a kutatásaik sikerét. Palackos, palack köteges kiszerelésben, de partnerünkön keresztül a tartályos és on-site ellátás is biztosított!

Túlságosan nagy a raktárkészlet? Sok az átfutási idő a gázok megrendeléstől kezdve? Nálunk nem!

Ipari fulfillment és értékesítési támogatás

Teljes körű fulfillment szolgáltatásunk révén hatékony raktározást, disztribúciót és professzionális értékesítési támogatást kap egy kézben. Gondoskodunk a termékei tárolásáról, csomagolásáról, szállításáról és a vevői rendelésekkel kapcsolatos adminisztrációról, miközben Ön a cégére összpontosíthat.

Belépne a helyi piacra? Gyors és hatékony megoldást keres? Ránk van szüksége!

Ipari és kereskedelmi ingatlanok

A CRE ingatlanpiac alapos ismeretével segítünk megtalálni az Ön igényeinek és üzleti céljaidnak megfelelő ingatlant vagy értékesíteni, bérbeadni a már meglévőt. Gyors és hatékony közvetítéssel, megbízható nemzetközi partnerkapcsolatokkal, gördülékeny adminisztrációval vezetjük végig a tranzakción. Bízza ránk a CRE ingatlanjának értékesítést vagy keresését és összpontosítson a lényegre: a termelésre és a növekedésre!

Gyártócsarnok, raktár, üzem? Eladna vagy venne? Mi biztosan tudunk Önnek segíteni ebben!

A minőség és a megbízhatóság nem luxus, hanem alapvető elvárás. Olyan elvárás, amit minden vásárló megérdemel. Amikor a minőséget és a megbízhatóságot választod, akkor nem csak egy terméket vagy szolgáltatást kapsz, hanem a siker kulcsát is.

Név
Cégnév
Email
Üzenet
Köszönjük! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Kérem töltse ki az összes mezőt.